گزارش سیر¬علمی محصلین سال چهارم پوهنځی زراعت مورخ 27 ثور 1402

Bamyan

Event dates

Event dates -

محصلین سال چهارم دیپارتمنت خاک‌شناسی وآبیاری، اگرانومی، باغداری، جنگلات و منابع طبیعی و اقتصاد- توسعه زراعتی پوهنحی زراعت پوهنتون بامیان تحت رهنمای انجینیر برین آمرمنابع آب ریاست حوزه فرعی دریای کندز علیا، پوهنیار ناصر ویدا حسن‌زی رئیس پوهنحی زراعت، پوهنمل دکتر دولت شاه پویش استاد دیپارتمنت باغداری، پوهنمل توره باز پویش آمردیپارتمنت خاک‌شناسی و آبیاری، نامزد پوهنیار جمعه گل محمدی و نامزد پوهنیار قاسم فرهمند استادان دیپارتمنت خاک‌شناسی و آبیاری برای یاد گیری عملی روش‌های اندازه گیری جریان آب و محاسبه جریان آب درمضمون اساسات آبیاری دیپارتمنت خاک‌شناسی و آبیاری، از استیشن اندازگیری جریان آب منطقه دهن آهنگران مرکز ولایت بامیان دیدن نمودند.

درابتدا انجینیر حکیم برین آمرمنابع آب ریاست حوزه فرعی کندز علیا در مورد منابع آب و حوزه‌های دریای، استیشن‌های اندازه جریان آب و سروی برف مرکز و ولسوال‌های این ولایت معلومات ارائه نمود. ایشان درمورد استیشن‌های هایدرومیتیورلوژیکی درمرکز ولایت، آهنگران، دوآب ومیخ‌زرین، دشت سفید، نیک، دوشاقدم و ورزنگ نصب گردیده که پارامترهای بارندگی، ارتفاع آب، درجه حرارت ورطوبت نسبی به‌صورت مداوم اندازه‌گیری می‌گردد. برعلاوه، استیشن‌های سروی و اندازه گیری برف درکوتل شیبر، کوتل بندامیر، کوتل شاتو و ولسوالی پنجاب موقعیت دارد که مقدار بارندگی، ضخامت برف، مقدار شبنم، تشعشع آفتاب، درجه حرارت، سمت وسرعت باد ورطوبت نسبی را معلوم می‌کنند.

درقدم بعدی درمورد روش‌های اندازه گیری جریان معلومات ارائه گردید که درساحه توسط دستگاه اندازه گیری کرنمتر (Current Meter)و پروانه اندازه گیری و محصلین نیز به‌صورت عملی مقدار جریان را اندازه گیری کردند و بعد از اندازه گیری روش محاسبه مقدارجریان آب به محصلین آموزش داده شد. هم‌چنان درمورد دستگاه وروش کارکیبل‌وی معلومات مفصل ارائه گردید. در آخر از محترم انجینیر حکیم برین دعوت به‌عمل آمد شخصاً به‌عنوان استاد مهمان درپوهنحی زراعت تشریف آورده یک پریزینتیشن به ارتباط موضوع اندازه گیری پارامترهای هایدرومیتیورلوژیکی به محصلین ارائه نماید.

دیپارتمنت خاک‌شناسی و آبیاری پوهنحی زراعت از هماهنگی و همکاری  پوهنحی زراعت، پوهنتون بامیان و ریاست حوزه فرعی دریای کندز علیای بامیان اظهار سپاس می‌نماید و علاوتاً از انجینیر حکیم برین آمر منابع آب ریاست حوزه فرعی دریای کندز علیا که عملاً روش اندازه گیری جریان آب را در استیشن آهنگران را به محصلین آموزش داد، اظهارسپاس و تشکر می‌نماید.

‌Bayan

More events

Mon, May 27 2024 9:45 AM

سنگ تهداب یک باب کتابخانه در پوهنتون بامیان گذاشته شد.

سنگ تهداب یک باب کتابخانه به مساحت 200 متر مربع  به کمک و همکاری دفتر تیکای کشور دوست ترکیه در  پوهنتون بامیان گذاشته شد. در مراسم تهداب‏گذاری این مرکز الحاج مولوی عبدالله سرحدی والی . . .

Mon, Mar 25 2024 9:14 AM

Bamyan university 2023 top researchers

جلسه امروزی مورخ 2/1/1403 ه ش روز پنج شنبه ساعت 10:30قبل از ظهر
آجنداء جلسه:
محققین برتر سال ۱۴۰۲ ‍پوهنتون بامیان
د بامیان پوهنتون  د ۱۴۰۲ کال مخکښ څيړونکي
Bamyan university 2023 top . . .

Mon, Feb 26 2024 12:25 PM

برگزاری ورکشاپ ترتیب و تنظیم(سازماندهی) دفتر و امور آن در مرکز انکشاف مسلکی(PDC) پوهنتون بامیان

هدف ورکشاپ: آشنایی کارمندان اداری با مهارت‌های اساسی دفتر داری.
مرکز انکشاف مسلکی(PDC) پوهنتون بامیان، طبق پلان کاری خویش، ورکشاپ ترتیب و تنظیم(سازماندهی) دفتر و امور آن  را به هدف . . .